ayurveda
ayurveda

A kosárban 0 termék, 0 Ft értékben

1137 BUDAPEST, RADNÓTI U 40 FSZT 3 telefonos bejelentkezés: (+36)1-789-4953, (+36) 30-521-5265

  • Magyar
  • English

Kozmetika

Kozmetikánkban a hagyományos értelemben vett szépségápoláson túl elsődleges szempont a vendég kényelme, harmóniája. Elengedhetetlen a külső- belső egyensúly, a megfelelő kezelések kiválasztása, a megfelelő hatóanyagok alkalmazása, illetve a szakmai naprakész kiszolgálás.
Ennek megteremtésének érdekében kabin rendszerű a kozmetikai kezelő, ahol a vendég csak saját magára tud koncentrálni, ellazulhat teljesen a zene, a gyertyafény és a kezelések nyújtotta élményekben.

Hagyományos értelemben vett arckezeléseinkhez az Ilcsi kozmetikumokat használjuk.

Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hisznek abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.
Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tisztelik az élet minden formáját, ezért a termékeik kifejlesztése során nem végeznek állatkísérleteket, és nem használnak állati eredetű anyagot.
Egyszerű gondolatok – természetes kozmetikumok.