ayurveda
ayurveda

A kosárban 0 termék, 0 Ft értékben

1137 BUDAPEST, RADNÓTI U 40 FSZT 3 telefonos bejelentkezés: (+36)1-789-4953, (+36) 30-521-5265

  • Magyar
  • English

Jelentkezési információk

Az Ayurveda masszőr tanfolyamról a legfontosabb gyakorlati információk a következők: Az intenzív masszőr tanfolyamot olyan képzett (gyógy- vagy svédmasszőri végzettséggel rendelkező) masszőrök számára szervezzük, akiknek fontos, hogy autentikus forrásból és kiváló szaktekintélyektől tanulják meg az 5000 éves Ayurveda gyógyászat elméleti és gyakorlati tudnivalóit, fortélyait. A legfontosabb, hogy minden kedves jelentkező rendelkezzen a megfelelő eltökéltséggel és motivációval, mert ez az Ayurveda masszőr képzés Magyarország legszínvonalasabb és a szakma által legelismertebb ilyen jellegű képzése. Az elsajátítandó tananyag, a képzés és a nyújtott tudás egy színvonalban vannak egymással. Célunk, hogy felkészült és nagy tudással rendelkező, tájékozott Ayurveda masszőröket képezzünk, akik nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi vizeken is megállják a helyüket. Szeretnénk, hogy a Nálunk végzettek méltán mutathassák fel Oklevelüket rajta a magyarországi Ayurveda gyógyászati szaktekintélyek aláírásaival.
A tanfolyamon az oktatás 8.30 és 9 óra között kezdődik minden nap, és 16.00-17.00 között fejeződik be. Az óraszám a 4 hétvége alatt összesen 60 óra.
A 60 óra alatt a tanulók megismerkednek az indiai ősi gyógyászat elméleti alapjaival és mindennel, ami a gyakorlathoz elengedhetetlen. A vendég előadóink által betekintést nyernek sok területre, mint például az Ayurveda életmód, Ayurveda kezelési módszerek, Ayurveda gyógyászati termékek vagy az Ayurveda és a wellness ipar kapcsolata.  Az első vizsganapon szóbeli, elméleti vizsga lesz, majd a jelentkezők egy részének a gyakorlati vizsga; a második napon a résztvevők további részének folyik majd a gyakorlati vizsgáztatás. A vizsga minimum követelménye 50%-a a kérdezett anyagnak. A vizsgázóknak a saját jegyzeteikből, a kapott jegyzetekből és könyvekből kell felkészülniük. A tananyag alapján 15 elméleti tétel lesz kidolgozásra adva. A gyakorlati vizsga körülbelül 30-40 perces masszázs bemutató.
A tanfolyamra csak 12 főt áll módunkban felvenni! A helyek száma korlátozott. Jelentkezni január 1-től lehet a regisztrációs űrlap kitöltésével és az előleg befizetésével.


A jelentkezési határidő 2015. március 14., szombat.


A jelentkezőket rögtön értesítjük arról, ha betelt a keretszám. Akkor telnek be a helyek, ha a jelentkező 12 fő mindegyike befizette az előleget. Amint ez megtörtént, a jelentkezést lezárjuk. Amint jelentkezik valaki az űrlap kitöltésével, kap egy fogadó e-mailt és csak ez után várjuk a befizetést. Fontos megvárni az e-mailt adminisztrációs okokból!   Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt és tanulni vágyót a tanfolyamon!
 
További tudnivalók: 
A tanfolyamra jelentkezésnek semmilyen nemi vagy kori megkötése nincs. A jelentkezőnek viszont rendelkeznie kell OKJ-s masszőri végzettséggel, amely vagy gyógymasszőri vagy svéd masszőri végzettség lehet. Erre azért van szükség, mert intenzív tanfolyamon kíván a jelentkező részt venni. Itt nem általános masszázsoktatás vagy anatómia oktatás folyik!   A jelentkezést az előleg befizetésével lehet hitelesíteni. A jelentkezést visszaigazoló e-mail után várjuk az előleg befizetését! Az előleg befizetéséig a jelentkezést csak jelzés értékű érdeklődésnek tudjuk tekinteni. A tanfolyamra való jelentkezéssel és előleg átutalással elvállalja a regisztráló, hogy részt vesz a képzésen; elvállalja, hogy a 8 kontakt alkalomból minimum 6 alkalommal ott lesz a képzésen. A hiányzással elmulasztott anyagot időben pótolja, valamint saját felelősségére hiányzik. A vizsgán a hiányzásra való hivatkozást feleletkor nem tudjuk elfogadni. Amennyiben a jelentkező nem jelenik meg az órákon, a befizetett összeg visszatérítését nem tudjuk megtenni!