ayurveda
ayurveda

A kosárban 0 termék, 0 Ft értékben

1137 BUDAPEST, RADNÓTI U 40 FSZT 3 telefonos bejelentkezés: (+36)1-789-4953, (+36) 30-521-5265

  • Magyar
  • English

Elméleti és gyakorlati oktatók

Az elméleti és gyakorlati oktató, valamint a vendég előadók a hazai Ayurveda gyógyászati élet kiemelkedő szaktekintélyei:

Vivek Madar, Dr. Riesz István, Dr. Dmitrij Skopincev, Dr. Oberkamp Mária, és Baranyai György.

Olvassa el bemutatkozó soraikat!

Az elméleti és gyakorlati oktatók:

Vivek Madar, indiai származású professzionális Ayurveda masszőr és jógaoktató. Különböző profilú indiai egészségügyi létesítményekben eltöltött hosszú idő alatt tett szert páratlan tudására és gyakorlatára. Több száz embernek segített egészségügyi és mentális gondjaikon az elmúlt évek során. Az eredeti, hiteles és autentikus.


 

Riesz István Dr. (Ayu) Hon.: A Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kuratóriumi Elnöke, és a Garuda Trade  Hungary Kft. Ügyvezető Igazgatója. Munkájának elismeréseképpen 2005-ben a Delhiben megrendezett 2. Nemzetközi Ayurveda Konferencia elnöksége Tiszteletbeli Ayurveda Doktori címet, majd 2009-ben a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége „A Természetgyógyászatért 2009” díjat adományozta Riesz Istvánnak.

 

Dr. Dmitrij Skopincev:Főorvos, családorvos, ayurveda és keleti gyógyászati szakértő. A Calendula Orvos- Természetgyógyász Keleti- Indiai Terápiás Intézet vezetője. Az intézet fő iránya az akkut és krónikus megbetegedések kezelése, alternatív gyógymódok (ayurveda, unani, kínai népi, és tibeti orvoslás), alkalmazásával.

 

Dr. Oberkamp Mária: A filozófia doktora az ayurvedikus és alternatív gyógyászatból, pancsakarma szakértő. 2008. április könyvkiadás: Alexandra kiadó gondozásában Dr. Oberkamp Mária: Ayurvéda a mindennapokban címmel. Kutatási területei: a táplálkozástudomány és ehhez kapcsolódóan a helyes életmód.

 

Dr. Csizmadia Ágnes (PhD): természetgyógyász, pszicho terapeuta. 2004-ben megalapítja Oktatóközpontját, mely a természetgyógyászat szakágait oktatja. Ezen belül ayurvédikus masszázsfajtákat is. Az AMM részeként nagy hangsúlyt kap a tradicionális terápiák szellemiségében az Ayurvéda filozófiája, gyógyító, és öngyógyító rendszerének ismertetése. Indiai tanulmányait (India, Calcutta PhD.(AM.) Dr.of Phil.in Alternative Medicine) követően Magyarországra visszatérve autodidakta módon folyamatosan tanulja az ayurveda gyógyászatot.

 

 

Baranyai György: A Magyar Szállodaszövetség wellness szekció vezetője. Mestervizsga bizottsági elnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos listáján. Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Kollégiumának tagja. Magyar Wellness Társaság Minőségbiztosítási Bizottságának vezetője. A Domino Carlton Tivoli Idegenforgalmi Főiskola. - Luzern, Svájc – magyarországi képviselője. Az International Wellness – Spa Expert Club elnöke.

 

Mi sem fontosabb, mint a személyes kapcsolati tőke, ismeretség és hiteles tudás?

A magyarországi Ayurveda gyógyászat „nagyágyúi”, szaktekintélyei tartanak előadást a tanfolyamon. Az előadókkal az előadások szüneteiben és az előadások után személyesen is megismerkedhet és beszélgethet a témáról. Páratlan lehetőség arra, hogy hasznos ismeretségeket kössön a szakma neves képviselőivel!