ayurveda
ayurveda

A kosárban 0 termék, 0 Ft értékben

1137 BUDAPEST, RADNÓTI U 40 FSZT 3 telefonos bejelentkezés: (+36)1-789-4953, (+36) 30-521-5265

  • Magyar
  • English

Ayurvedikus masszázs oktatás

Akkreditált, 60 órás Ayurveda masszőr 1. tanfolyam

A következő tanfolyam időpontja: 2016. április 23-május 28. között

Akkreditációs szám: V-M-001/5233/2013

 

A Magyar Ayurvéda Gyógyászati Alapítvány, az Ayurveda Szépség és Egészség Központ, valamint a Garuda Trade Kft. közös szervezésében.

Az intenzív masszőr tanfolyamot olyan képzett (gyógy- vagy svédmasszőri végzettséggel rendelkező) masszőrök számára szervezzük, akiknek fontos, hogy autentikus forrásból és kiváló szakemberektől tanulják meg a tradicionális Ayurveda masszázs elméleti és gyakorlati tudnivalóit, fortélyait.

Célunk, hogy felkészült és nagy tudással rendelkező, tájékozott Ayurveda masszőröket képezzünk, akik nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi vizeken is megállják a helyüket.

 

Amit kínálunk:

Színvonalas és a szakma által elismert képzés.

A 60 óra alatt a tanulók megismerkednek az indiai ősi gyógyászat elméleti alapjaival és mindennel, ami a gyakorlathoz elengedhetetlen.

Vendég előadóink által betekintést nyernek sok területre, mint például az Ayurveda életmód, Ayurveda kezelési módszerek, Ayurveda gyógyászati termékek vagy az Ayurveda és a wellness ipar kapcsolata.

A sikeres vizsgázók a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány által kiadott, hitelesített tanúsítványt kapnak.

Oktatási időpontok: 2016. április 23-május 28. között hétvégenként

Elméleti képzés: 2016. április 23-24.

Gyakorlati képzés: 2016. május 7-8., 14-15. és 21-22.

Vizsgaidőpont:  2016. május 28.  

A tanfolyamon az oktatás 8.30-9.00 között kezdődik és 16.00-17.00 között fejeződik be minden nap.

Helyszín: Budapest, a jelentkezők létszámától függően a későbbiekben kerül pontosításra.

Díjak:

Tanfolyam díja, bruttó: 108,000 Ft/fő

Vizsgadíj bruttó: 16,000 Ft/fő

Összesen bruttó: 124,000 Ft/fő

Fizetési ütemezés:

Képzés előlege: 20,000 Ft.

A tanfolyam teljes díját és a vizsgadíjat a tanfolyam indulása előtt legkésőbb 5 nappal, azaz 2016. április 18-ig kérjük befizetni.

A vizsgára bocsátás feltétele: a tanfolyam- és vizsgadíj befizetése.

Bankszámlaszámunk: Budapest Bank 10102086-68837502-00000003 (Magyar Ayurvéda Gyógyászati Alapítvány Khsz.)

A közleménybe kérjük, adja meg a saját nevét és azt a szót, hogy "adomány".

A tanfolyam és a vizsga díja tartalmazza:

az ÁFÁt, a speciálisan erre kialakított helyszín bérleti díját, a könyveket és a jegyzeteket, a felhasznált olajak és termékek árát, a szervezői költségeket, az adminisztrációs költségeket, az akkreditációs költségeket és az oklevél kiállítás költségeit is.

Jelentkezés feltétele: OKJ-s gyógy, -vagy svédmasszőri végzettség

Jelentkezési határidő:

A jelentkezéseket a jelentkezések sorrendjében és az előképzettség figyelembe vételével tudjuk elfogadni. A tanfolyam létszáma: 8-12 fő.

Jelentkezés:

http://www.ayurveda.co.hu/hu/oktatasi-kozpont/jelentkezes-a-tanfolyamra/jelentkezes-a-tanfolyamra.html

Oktatóink:

Vivek Madar: indiai professzionális Ayurveda masszőr és jógaoktató. Különböző profilú indiai egészségügyi létesítményekben eltöltött hosszú idő alatt tett szert páratlan tudására és gyakorlatára.

Riesz István Dr. (Ayu) Hon.: A Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kuratóriumi Elnöke, és a Garuda Trade Hungary Kft. ügyvezető Igazgatója. Munkájának elismeréseképpen 2005-ben a Delhiben megrendezett 2. Nemzetközi Ayurveda Konferencia elnöksége Tiszteletbeli Ayurveda Doktori címet, majd 2009-ben a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége „A Természetgyógyászatért 2009" díjat adományozta Riesz Istvánnak.

Dr. Dmitrij Skopincev: Főorvos, családorvos, ayurveda és keleti gyógyászati szakértő. A Calendula Orvos- Természetgyógyász Keleti- Indiai Terápiás Intézet vezetője. Az intézet fő iránya az akkut és krónikus megbetegedések kezelése, alternatív gyógymódok (ayurveda, unani, kínai népi, és tibeti orvoslás), alkalmazásával.

Dr. Oberkamp Mária: A filozófia doktora az ayurvedikus és alternatív gyógyászatból, pancsakarma szakértő. 2008. április könyvkiadás: Alexandra kiadó gondozásában Dr. Oberkamp Mária: Ayurvéda a mindennapokban címmel. Kutatási területei: a táplálkozástudomány és ehhez kapcsolódóan a helyes életmód.

Prof. Dr. Narada Kush Visser: A Holland Egyetem szociológiai fakultásának professzora és díszdoktora, védikus asztrológus. Védikus tudományokat oktat, valamint konzultációkat, előadásokat tart, gyakorlati tanácsokat kínál. Számos könyve megjelent: A hinduizmusról, A hindi házasság, Ayurveda, Védikus asztrológia, Ramayana címmel.

Baranyai György: A Magyar Szállodaszövetség wellness szekció vezetője. Mestervizsga bizottsági elnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos listáján. Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Kollégiumának tagja. Magyar Wellness Társaság Minőségbiztosítási Bizottságának vezetője. A Domino Carlton Tivoli Idegenforgalmi Főiskola. - Luzern, Svájc – magyarországi képviselője. Az International Wellness – Spa Expert Club elnöke.

 

 

 

 

 A személyes találkozás reményében üdvözlettel:

Baráth Béla
Ügyvezető igazgató
Ayurveda Szépség és Egészség Központ