ayurveda
ayurveda

A kosárban 0 termék, 0 Ft értékben

1137 BUDAPEST, RADNÓTI U 40 FSZT 3 telefonos bejelentkezés: (+36)1-789-4953, (+36) 30-521-5265

  • Magyar
  • English

A szervezőkről

A tanfolyamról és a szervezőkről néhány gondolat:

Az Ayurveda masszőr képzés egyedi és különlegességnek számít a hazai indiai masszőr tanfolyamok között. Hogy miért?   Magyarországon az Ayurveda meghonosítója, őrzője és művelője az 1996-ban megalakult Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány. Az Alapítvány első ízben adja nevét és "áldását", illetve szervezői részvételét Ayurveda masszőr tanfolyamhoz.

Az Ayurveda Szépség és Egészség Központ Magyarország első Ayurveda Központja az Alapítvány és az Indiai Nagykövetség támogatásával és ajánlásával. Az Ayurveda Központ gyakorlati és szellemi szakértelmével járul hozzá a tanfolyam magas szintű minőségéhez.

A Garuda Trade Hungary Kft. megalakulásától (1991) kezdve az ősi indiai Ayurveda gyógyászat módszereinek magyarországi meghonosítását, és gyógytermékeinek a hazai piacra történő bevezetését tartja fő célkitűzésének. A Kft. képviseli az autentikus Ayurveda termékek kifogásolhatatlan minőségét hazánkban és a nemzetközi színvonalban egyaránt. A "Garuda" által forgalmazott termékekkel ismerkednek meg és dolgoznak a résztvevők.

… És ami a legfontosabb: az Alapítvány, a Központ és a "Garuda" szervezésének köszönhetően az Indiai Nagykövetség is támogatását és elismerését adja a tanfolyamhoz!

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését a tanfolyamunk iránt!