ayurveda
ayurveda

A kosárban 0 termék, 0 Ft értékben

1137 BUDAPEST, RADNÓTI U 40 FSZT 3 telefonos bejelentkezés: (+36)1-789-4953, (+36) 30-521-5265

  • Magyar
  • English

Szőke Dóra Eszter, Ayurveda masszőr és terapeuta

Szőke Dóra Eszter

Szőke Dóra Eszternek hívnak, 10 éve foglalkozom az Ayurvédával és különböző masszázs-technikákkal. Magyar és osztrák mesterektől, és egy srí-lankai terapeutától tanulhattam dél-indiai /keralai/ autentikus Ayurvédikus  masszázst.

Az Ayurvéda egyre népszerűbb világszerte holisztikus terápiaként, wellness- és szépségkezelésként egyaránt. Az Ayurvéda terápiának fontos részét képezik a masszázskezelések, amelyek kiemelt hangsúlyt fektetnek a test, a lélek és a tudat kapcsolatára, valamint a meditatív állapot öngyógyító hatására.


Szolgáltatásaim:


Ayurvédikus teljes testmasszázs (Abhyanga masszázs)

Mélyen megnyugtatja az idegrendszert, mindeközben friss életerővel tölt fel. Jótékony hatással van izmainkra, vér- és nyirokkeringésünkre, immunrendszerünkre, emésztésünkre, kedélyállapotunkra. Hozzájárul testünk méregtelenítéséhez. Stressz, alvászavar, depresszió esetén is hatásos. Szépségmasszázsként is kiváló.

90 perc – 11.500 Ft

BEJELENTKEZÉS ide kattintva


Ayurvédikus hátmasszázs

Ajánlott: hátfájdalom, izommerevség, tarkóizomzat okozta fejfájás, feszültség és túlterheltség esetén.

40 perc – 7100 Ft

BEJELENTKEZÉS ide kattintva


Ayurvédikus hátmasszázs és hangtálmasszázs

A kezelés egy lazító hátmasszázzsal kezdődik, majd hangtál-masszázzsal folytatódik. A hangtálak csodálatos hangja és harmonizáló rezgése által, rövid idő alatt kialakul egy mély nyugalmi állapot. Kifejezetten hatásos hátfájdalmak esetén, emocionális feszültség- és stressz oldására.

60 perc – 9000 Ft

BEJELENTKEZÉS ide kattintva


Ayurvedikus lábmasszázs

Kiemelt helyet foglal el az ayurvédikus masszázsok közt. A fáradt lábnak és talpnak, valamint az egész testnek megkönnyebbülést hoz, mivel a lábakon kulcsfontosságú energiaközpontok találhatóak, amelyek a test minden részével kapcsolatban állnak.

40 perc –  7100 Ft

BEJELENTKEZÉS ide kattintva


Shirodara, meleg gyógy-olaj csorgatása a homlokra

Az Ayurvéda jelképeként is szokták ábrázolni. Különleges relaxációs élményt nyújt. Ajánlott: fejfájás, koncentráció- és memóriazavar, krónikus fáradtság, túlhajszoltság, depresszió, stressz és álmatlanság esetén.

30 perc – 8500 Ft

BEJELENTKEZÉS ide kattintva


Nyirokmasszázs

Tisztítókúráknál segíti a szervezet méregtelenítését. Narancsbőr esetén is hatásos. Lágy, finom masszázs, kellemes kikapcsolódást nyújt. Kúraszerűen ajánlott.

90 perc – 11.500 Ft

BEJELENTKEZÉS ide kattintva