ayurveda
ayurveda

A kosárban 0 termék, 0 Ft értékben

1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U. 38B.

  • Magyar
  • English

Magunkról

Magyarország első Ayurveda Központjaként a test, a lélek és a szellem harmóniájának fontosságát tartjuk elsődleges szempontként. Ehhez nem elég csak a fizikai kondíciónk megőrzése, nagyon fontos, hogy a lelkünk a testünkkel és a külvilággal egyaránt harmóniában legyen. A nyugati országok nagy cégei, illetve az emberek már felismerték annak jelentőségét, hogy az egészség megőrzése, illetve helyreállítása elsődleges feladat. Az egészséges emberek munkájukban, családjukban, a mindennapi életükben hatékonyabban tudnak részt venni. Az idő nem lehet kifogás számukra, mert egy betegség sokkal több időt és energiát igényel, nem beszélve a fájdalmakról, problémákról. Hazánkban is egyre többen ismerik fel azt, hogy az időben elkezdett kezelések mennyire megváltoztatják mindennapjaikat. Mi  is átérezzük ennek a jelentőségét. Ezért szolgáltatásaink és kezeléseink körét úgy állítottuk össze és úgy bővítjük hónapról hónapra, amelyek ennek az egységnek a megteremtését hivatottak szolgálni, illetve a visszaállítását segítik elő.

Az Ayurveda Szépség & Egészség Központ fő mottója:
" Az egészség mindenek felett!".


Ez egy egy nagyon tág fogalom, ami köré sok minden felvonultatható. Mégis a mi célunk egy olyan közeg megteremtése, amelyben a különleges minőséget, a szakmai felkészültséget, a kezelések sokoldalúságát, a harmónia és az egyensúly iránti vágyat ötvözzük a tudomány és technológia fejlődésével. Elköteleztük magunkat a minőség mellett, ezért kolléganőink folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol napra kész információkat kapnak az újdonságokról, kezelési eljárásokról. Szolgáltatásaink körében a kozmetikai kezelések túlmutatnak a hagyományos kozmetikai kezeléseken. Ezzel többet tudunk adni vendégeinknek, mert a belső összhang megteremtésével a hatóanyagok felszívódását, hatásait megsokszorozzuk. Így kialakítva az összhangot a "külső" és a "belső" között.


A gyógyítás masszázskezeléseink keretén belül is megnyilvánul. A fő vonalat az évezredekre visszanyúló indiai orvoslás az Ayurveda adja, de további masszázskezeléseink is a szervezet méregtelenítését, harmonizálását, fiatalítását, regenerálását szolgálják.


Kiegészítő méregtelenítő, fogyasztó, alakformáló kezeléseink is maximálisan alátámasztják vendégeink nyugalmát, testi - lelki egységét és nem utolsó sorban EGÉSZSÉGÉT.

Vendégeink elégedettsége számunkra mindennél fontosabb. Eddigi tapasztalataink azt bizonyítják, hogy van létjogosultsága elgondolásunknak, fáradozásainknak.

 

Okleveleink:

2005. A Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. tanúsította, hogy az Ayurveda Szépség és Egészség Központ tevékenysége összhangban van a 40/1997 (III. 5.) Korm. sz., valamint a 11/1997 (V. 28.) NM. sz. rendeletek Ayurvedára vonatkozó előírásával.
A Vállalat a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. szakmai támogatását élvezi, ami elősegíti  az indiai Ayurveda alapelvei szerinti működést, és ezáltal jogosult az „AYURVEDA” védjegyzett szó használatára. Kelt: 2005. január 28.

 

2008. Oklevél Ayurveda Masszázstanfolyamról – Ezúton igazoljuk, hogy az Ayurveda Szépség és Egészség Központ munkatársai hiteles ayurveda masszázsképzésben részesültek az Indiai Egészségügyi Minisztérium AYUSH (Ayurveda, Yoga, Unani, Siddha and Homeopathy) részlege által a Magyar-Indiai Egészségügyi Megállapodás keretében Magyarországra delegált, Dr. Surinder Katoch ayurveda orvosnő által vezetett ayurveda szakértői delegációval való együttműködés keretében. Az Ayurveda Szépség és Egészség Központ a képzés által hivatalosan jogosult az AYURVEDA szó használatára az általa nyújtott wellness szolgáltatások esetében. Kelt. 2008. június 19.