ayurveda
ayurveda

A kosárban 0 termék, 0 Ft értékben

1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U. 38B.

  • Magyar
  • English

Filozófiánk

A test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtése mindenkinek egyaránt fontos feladata lenne. Tartozunk magunknak annyival, hogy figyeljünk ezekre a kincsekre, és ne csak rohanó világunk legyen fontos a számunkra… 
A Központ létrehozásakor célul tűztük ki, hogy egy olyan helyet teremtsünk, ahol a vendégeink, barátaink a „béke szigetét” lelhetik fel. Néhány órára kiszakíthatják magukat a mindennapok rohanó világából és rátalálhatnak a „belső békéjükre” is. 
Az Ayurveda 5000 éves kultúrája tökéletes egyensúlyt, egészséget és harmóniát teremt. Ez a módszer egy olyan garanciát nyújtott a számunkra, amellyel úgy gondoltuk érdemes együtt élni, benne élni. Kapcsolatainkban a kölcsönös bizalom kiépítésére, a magas szakmai színvonal kialakítására és a kellemes környezet megteremtésére törekedtünk. Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk vendégeink folyamatos, tartalmas és korrekt tájékoztatására. Az Ayurveda Központ mögött egy olyan csapat áll, amelynek tagjai szakmai felkészültségük és tapasztalataik birtokában kezeléseink magas színvonalú megvalósítását biztosítják. Az elmúlt idő, az elnyert pályázatok, újságcikkek és televíziós felvételek, valamint az igényes vendégkör azt mutatja, hogy  jó úton járunk.